Školska pedagoginja i psihologinja dostupni za učenike

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Dragi naši učenici i roditelji, svjesni smo situacije koja nam se dogadja. Velika promjena svima nam se dogodila za kratko vrijeme.

 

Prisutna je zbunjenost, strah i neizvijesnot kod svih nas, ali nećemo biti pesimistični jer će i ovo proći.

Svojim odgovornim ponašanjem možemo pomoći da ovo sve brzo prođeOstati kući,  prati ruke i održavati higijenu.

Znamo da su se dogodile velike promjene, kući ste, krenula je online nastava,puno novih informacija, a sigurno su prisutne i različite emocije. One su jako važne i nemojte ih zanemariti nego ih pokažite. Razgovor i empatija su jako bitni, razgovarajte sa svojima podijelite stanje u kojem se nalazite.

Ako vam je potreban savjet ili razgovor, ako imate potrebu za podrškom, psihološkim savjetovanjem ili pomoć u organiziranju i savladavanju nastavnih sadržaja slobodno se javite na e mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , pedagog Zdravka Rupčić i psiholog Marina Dugandžić će biti dostupne.

Tu smo jedni za druge, dignimo glave, naoružajmo se strpljenjem i optimizmom.

Na vama je sad da budete hrabri i veliki, zreli i odgovorni, na ponos svojih roditelja i profesora. Izvršavajte zadatke i pratite nastavu od profesora koji se svakodnevno trude da vam olakšaju školske obveze.Pedagog Zdravka Rupčić
Psiholog Marina Dugandžić

Pročitano 572 puta