Aktualno

Napisao/la

Ekipa Gimnazije Ljubuški (Paško Bubalo i Ivan Marinović) pobjednik je “Kviza znanja iz opće kulture – Ljupko” u kojem je sudjelovalo šest ekipa iz svih srednjih škola Županije Zapadnohercegovačke, a organizator je po deveti put bila Gimnazija Ljubuški.

Napisao/la

U prostorijama Gimnazije u Ljubuškom završena je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, od ukupno šest koliko ih se organizira tijekom godine.U prostorijama Gimnazije u Ljubuškom završena je prva ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi, od ukupno šest koliko ih se organizira tijekom godine.

Napisao/la

Roditeljsko vijeće Gimnazije Ljubuški svjesno ozbiljnosti pojave problema pretilosti među mladima je organiziralo predavanje na temu “Poremećaj prehrane kod adolescenata”.Roditeljsko vijeće Gimnazije Ljubuški svjesno ozbiljnosti pojave problema pretilosti među mladima je organiziralo predavanje na temu “Poremećaj prehrane kod adolescenata”.

Napisao/la

Crveni križ Ljubuški poziva sve građane koji su punoljetni i mogu darovati krv da dođu 28. veljače u Gimnaziju Ljubuški od 10 do 12 sati na akciju dobrovoljnog darivanja krvi.Crveni križ Ljubuški poziva sve građane koji su punoljetni i mogu darovati krv da dođu 28. veljače u Gimnaziju Ljubuški od 10 do 12 sati na akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Stranica 1 od 37