FOTO: Dani kruha u Gimnaziji

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

U Gimnaziji Ljubuški održana je tradicionalna manifestacija Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Na početku svečanosti fra Marin Karačić je uz molitvu i blagoslov zahvalio Bogu na svim plodovima i darovima kojima su tijekom godine bili podareni.

Sudjelovali su svi razredni odjeli koji su se predstavili na svojim uređenim izložbenim stolovima. Našlo se tu obilje kolača, krušnih proizvoda i delicija. Bilo je živo, veselo i raspjevano.U Gimnaziji Ljubuški održana je tradicionalna manifestacija Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Na početku svečanosti fra Marin Karačić je uz molitvu i blagoslov zahvalio Bogu na svim plodovima i darovima kojima su tijekom godine bili podareni. Sudjelovali su svi razredni odjeli koji su se predstavili na svojim uređenim izložbenim stolovima. Našlo se tu obilje kolača, krušnih proizvoda i delicija. Bilo je živo, veselo i raspjevano.

Osim izlaganja domaćih pekarskih proizvoda , rukotvorina i antikviteta te glazbenog nastupa, učenici su se natjecali u starim sportskim disciplinama: „čelične ruke“, potezanja konopca i utrke u vrećama.Gimnazijalci su se povodom obilježavanja manifestacije Dani kruh zbilja potrudili i pokazali veliku kreativnost i maštovitost tako da su svi štandovi bili lijepi na svoj način.

Obilježavanje Dana kruha predstavlja tradicionalni događaj u Gimnaziji Ljubuški gdje svake godine sudjeluje sve veći broj učenika i profesora sa svojim kreativnim radovima.

 

FOTOGALERIJA

Pročitano 1451 puta