Maškare ilitiga naše slavne Mačkare [foto]

Napisao/la  Antonija Bubalo
Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Današnji dan u Gimnaziji Ljubuški bio je sve, samo ne uobičajen, a to naravno možemo zahvaliti samo našim učenicima,  profesorima i svim djelatnicima naše škole, a tu je s nama danas bio i zaštitar, koji, srećom nije imao puno posla, čovjek je baš uživao.

 

Ono što je hvale vrijedno jeste ponašanje naših učenika, njihovo zajedništvo, nije bilo ljubomore, bila su tu samo dobra strujanja, ona – ,,Svi ste cool, svi ste vrijedni, i svatko od vas ima nešto posebno za reći.''

Lijepo je vidjeti i osjetiti tu ravnotežu.

Učenici su odabrali posebnu temu, sva odjeljenja, tako da su imali tematske kostime, a opet nitko nije nikoga kopirao. Vrlo pohvalno i originalno!

Gimnazijalci su odabrali kostime bikera, metalaca, svatova, gangstera, polaznika prestižnog Cambridgea, bilo je tu i bakica, zavodnica, ali svi su bili jedinstveni i nije bilo ismijavanja, samo dobra zabava.

Neki profesori su se prisjetili i svojih mladih dana i sa sjetom uzdahnuli:,,A da smo barem i mi bili ovako odvažni i barem malo opušteniji!''

Osim ove svojevrsne povorke kostima, učenici II. a su priredili i predstavu, tematika je bila ni više ni manje nego ona prava svatovska, malo hercegovačka, malo romska.

Bilo je tu puno smijeha i šale, ali naravno nismo ni obrazovanje zapustili, uredno smo pohađali nastavu.

Hvala svima,

Vidimo se i dogodine, naravno bit će tu nekih novih lica, ali sve vas čuvamo, ponosno ističemo i nikad ne zaboravljamo!

Vaša Gimnazija

Pročitano 370 puta