Gimnazijalci iz Ljubuškog u akciji humanitarnog karaktera - foto vijest

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Divno je i predivno nekome pomoći. Dobrota se može i mora osjetiti svugdje, unutar škole i izvan nje, u svom domu i u razredu, na satu i na hodniku. Zato se nećemo zaustaviti samo na povremenim plemenitim akcijama već trajno nastojati živjeti ljudski, mudro i plemenito.Divno je i predivno nekome pomoći.


Dobrota se može i mora osjetiti svugdje, unutar škole i izvan nje, u svom domu i u razredu, na satu i na hodniku. Zato se nećemo zaustaviti samo na povremenim plemenitim akcijama već trajno nastojati živjeti ljudski, mudro i plemenito.Kao i dosadašnjih godina i ove godine je zaživila kreativna radionica, izrađivali su se uskršnji ukrasi, pravili kolači i isti prodavali kako bi se iskupilo što više novca za pomoć potrebitim učenicima.

U akciju su se uključili svi učenici i djelatnici škole, ovim putem svima veliko hvala!


Prije svega željeli smo pokazati da škola ne mora nužno biti knjiga koju treba naučiti, nego da nas uz malo dobre volje može naučiti pravim vrijednostima života. I dalje ćemo nastojati podržati različite projekte i akcije, jer nas rezultati i uspjesi naših akcija svaki put pozivaju na nove. A mi smo tu da dajemo sve od sebe...                                                                                                              

                                                                                                                                                                                                                               Vijeće učenika Gimnazije Ljubuški 

Pročitano 683 puta