U Gimnaziji Ljubuški održani Dani kruha - foto

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Danas je u Gimnaziji Ljubuški održana tradicionalna manifestacija Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Gimnazija Ljubuški za manifestaciju Dani kruha pripremila se bogatim programom u organizaciji učenika i njihovih profesora.

Na početku svečanosti fra Marin Karačić je uz molitvu, blagoslov i simbolično blagovanje kruha zahvalio Bogu na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine bili podareni.


Ono što je posebno privlačilo pozornost bili su štandovi koja su odjeljenja spremala kako bi se predstavili u najboljem svjetlu posjetiteljima. Pojedina odjeljenja svojom su kreativnošću zbilja ostavljala bez teksta. Tako se na njihovim štandovima osim peciva, kolača i jesenskih proizvoda moglo naći brojne starine karakteristične za hercegovačko podneblje. Gimnazijalci su se povodom obilježavanja manifestacije Dani kruh zbilja potrudili i pokazali veliku kreativnost i maštovitost.  Svi su štandovi bili lijepi na svoj način, a najbolje bilo je odjeljenje II. b.


Prigodnu nagradu za osvojeno prvo mjesto uručio je ravnatelj Gimnazije Ljubuški Goran Skoko, te izrazio zadovoljstvo održanom manifestacijom koja ima tradicionalni karakter.


Pročitano 2682 puta